Qui som

Som en Ricard i la Montse. La Montse i en Ricard. Un tàndem que compartim vida personal i, des del 2013, també professional. En aquell moment i arran dels estralls de la crisi iniciada el 2008, vam canviar l’ordinador i els pinzells i espàtules per als objectes propis d’una cafeteria, amb l’objectiu de donar continuïtat a un projecte, Dcafè, que els seus creadors no podien assumir. La il·lusió de poder ampliar la família i poder-li dedicar temps ens va impulsar a convertir Dcafè en el nostre projecte.

Poc a poc, Dcafè s’ha anat convertint en la casa que compartim amb totes les persones que s’hi apropen, ja sigui per fer un cafè ràpid, per esmorzar en calma, per dinar abans de tornar a la feina o per sopar amb els amics. Generar un ambient proper, facilitar la conversa i també la tranquil·litat quan el client la necessita són els nostres principals propòsits.

El novembre del 2019, fem un pas més i convertim Dcafè en Dgust, amb l’objectiu de donar cabuda i importància als àpats que es poden fer tant a la cafeteria com a casa i on el cafè, molt present, comparteix protagonisme amb les amanides, els entrepans o les hamburgueses.

La proximitat que ens agrada establir amb els clients també la busquem en els productes. Apostem pel comerç local i pels productes de màxima qualitat que presentem amb propostes saludables que podem servir amb molta agilitat. Una proposta que té més vigència que mai i creiem que és més necessària que mai arran de la crisi sanitària de la COVID19. Un canvi de paradigma que també ens ha conduït, des del punt de vista professional, a compaginar aquest meravellós projecte amb la nostra passió per la restauració de peces d’art i per l’arquitectura tècnica.

Benvinguts a Dgust! Benvinguts a casa!